Together we build.
siklasicher.
siFramo is een geregistreerd handelsmerk van Sikla

Als pionier ontwikkelden we 15 jaar geleden siFramo, een sterke allrounder met haast onbeperkte mogelijkheden. Gedurende deze periode werden miljoenen meters draagprofielen geïnstalleerd in projecten die wereldwijd zijn gerealiseerd. Innovatie betekent voor ons het creëren van blijvende waarde voor onze doelgroepen in planning en uitvoering.

Profiteer van de voordelen


Het siFramo idee

Meer dan 15 jaar geleden hadden we de visie om een nieuw en universeel toepasbaar montagesysteem in het bereik voor middelzware belastingen te ontwikkelen dat voldoet aan de volgende eisen:

  • Traploze verbinding op vier gelijke zijden in het gelijke vlak
  • Geen storende randen

Net als alle Sikla uitvindingen moet het gemakkelijk en tijdbesparend te monteren zijn. We hebben daarom bijzondere aandacht besteed aan het type schroef. De verdere ontwikkeling van de beproefde draadsnijtechnologie zorgt voor maximale flexibiliteit, veiligheid en tijdsbesparing tijdens de montage.

siFramo Mood

De vormgeving van de vier verschillende profielafmetingen vertegenwoordigt een andere innovatie. Het gatenpatroon aan de zijden van het profiel dragen zorg voor een optimale lastopname van bevestigde materialen. Daardoor wordt de functionaliteit en stijfheid ten opzichte van gelijkwaardig materiaal, tot wel 50% verhoogd. Het is niet alleen grondstoffen besparend en reduceert het totaalgewicht van de constructie, maar maakt met name de werkzaamheden en montage op de bouwplaats gemakkelijker.

Downloads


Iets speciaals creëren

siFramo – Alles is mogelijk