Together we build.
siklasicher.

siklasicher. Dat is onze belofte.
Voor uw succes.

Sinds de oprichting in 1967 streven wij één principe na: voor onze klanten dient alles siklasicher te zijn.

siklasicher betekent voor u:

  • Betrouwbare producten
  • Betrouwbare planning
  • Betrouwbare leveringen en
  • Toekomstbestendig

Wij bieden u bevestigingsoplossingen en service waarop u in iedere fase van onze samenwerking kunt vertrouwen. siklasicher is onze belofte, de beste, slimste en veiligste oplossing voor u vinden; een gedetailleerde planning voor de logistiek tot aan de montage, recycling en hergebruik van onze modulaire oplossingen.

Het is onze wens dat u in elke fase op ons kunt vertrouwen, dat u zich siklasicher voelt. siklasicher is onze visie, onze missie en ons doel. Daar mag u op rekenen.
“Together we build” is de slogan van een ander basisprincipe dat we nastreven. Het zit in ons DNA. Alleen samen kunnen we de best mogelijke resultaten bereiken. Daarom luidt onze nieuwe slogan:

Together we build. siklasicher.

Samen met u willen we de toekomst gestalte geven.

Inhaberfamilie
Dieter Klauß, Isabel Mörtl, Patricia Grüner en Reiner Klauß

Als we bevestigen, dan goed

Als een van de toonaangevende specialisten op het gebied van bevestigingssystemen is Sikla een betrouwbare partner voor de technische constructie binnen gebouwen, de industriële installatiebouw en de scheepsbouw. Sikla producten worden wereldwijd in meer dan 40 landen gebruikt. Met onze eigen vestigingen of via partners zijn wij in bijna alle Europese landen vertegenwoordigd. Internationaal heeft het concern circa 750 mensen in dienst.

Betrouwbare producten

siklasicher betekent
betrouwbare producten

Onze oplossingen spelen een leidende rol hierin. Wij zijn ons van onze verantwoordelijkheid bewust. Daarom richten wij ons op kwaliteit zonder enig compromis in alle facetten van onze producten en systemen.

Dat begint bij het ontwerpen dankzij doordachte constructies. In de engineeringsfase krijgt u een oplossing die is afgestemd op uw behoeften. Iedereen die ooit met Sikla heeft gewerkt weet het: onze oplossingen zijn gemakkelijk te monteren, besparen tijd en zijn economisch - met behoud van de hoogste kwaliteit.

Wij voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Onze producten worden door onafhankelijke instituten getest om siklasicher genoemd te kunnen worden.