INNOVATIEVE
BEVESTIGINGSTECHNIEK

Kwaliteit van een systeem

Al in 1993 waren wij een van de eerste bedrijven in de branche die werd gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm. Kwaliteitsbewustzijn heeft haar eisen en brengt nieuwe specificaties met zich mee. We houden hier rekening mee door ons kwaliteitsbeheersysteem voortdurend te monitoren en toegevoegde of nieuwe eisen door te voeren en te certificeren.

 

ISO 9001

  • ISO 9001 specificeert de kaders voor een kwaliteitsmanagementsysteem om producten en diensten te leveren die voldoen aan de verwachtingen van de klant en aan de wettelijke vereisten. Het bewijs wordt geleverd door een certificaat, dat is afgegeven door een onafhankelijke accrediteringsinstantie.
     

Interne productie controle 

  • Het implementeren van een productiecontrole in een productie omgeving is een van de voorwaarde van de technische specificatie EN 1090-1, die betrekking heeft op producenten van stalen en aluminium draagconstructies. Een interne productiecontrole en certificering zijn de voorwaarden die aan de fabrikant gesteld worden om een CE-markering op de draagdelen die zij op de markt brengt, aan te mogen brengen.

FM keur

  • De wereldwijd erkende certificering volgens FM keur is een keurmerk dat onder andere producten in de brandbeveiliging- en van blussystemen die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Regelmatige audits op productielocaties zijn een vereiste voor het behouden van het FM keurmerk.

VdS-gecertificeerde poducten

  • Als producent van VdS gecertificeerde producten, controleren we regelmatig de producten om de kwaliteit te kunnen garanderen. Dit wordt gewaarborgd met de certificering 'Productiefaciliteiten voor VdS-erkende producten'.

LGA kwaliteitskeurmerk

  • Producten met het certificaat "LGA tested Quality" zijn getest op gebruik, gebruiksaanwijzingen en veiligheid. Het geeft tevens aan dat de productie en de productiecontrole bij de fabrikant met de juiste documenten wordt gecheckt door productaudits.